Se våre offisielle referanser på Trustpilot!

Mange av våre kunder har valgt å legge igjen en ærlig og åpen tilbakemelding gjennom tredjepartsløsningen Trustpilot. Til vår store glede ser vi at veldig mange er svært så fornøyde. Vi arbeider hardt for at hver eneste kunde skal ha en positiv opplevelse med oss fra start til slutt, og for at flest mulig skal lykkes med lønnsom fradeling av sin eiendom.

Hva sier statistikken vår?

Vår erfaring strekker seg over 250 ulike saker, og i et bredt spekter av ulike kategorier av eiendommer og søknadstyper. Under her ser du andelen av søknadene vi har sendt inn på vegne av kunder som har blitt godkjent, fordelt på ulike kategorier.

Dette sier kundene våre

«Veldig fornøyd med hjelp til både fradeling av tomt og seksjonering. Raskt og sikkert utført uten unødig og tidkrevende engasjement fra meg!»

Bente Bøhler / Exaro Holding AS

«Med hjelp fra Anders og Daniel lykkes vi med å skille ut en tomt fra vår eiendom, noe som var svært lønnsomt. Vi ser nå utrolig store muligheter innen fradeling, og jobber stadig med nye caser hvor vi kan gjøre det samme igjen!»

Siw og Ole Skaug / Askim

«Kartleggingsrapporten vi bestilte kom til stor nytte. Rapporten førte til at vi kjøpte en eiendom vi var intereassert i, og der klarte vi å skille ut en tomt, noe som ble veldig lønnsomt for oss»

Emil og Emilie Larsen / Øvre Eiker kommune

«Super hjelp og kjappe til å svare! Vi lykkes med fradeling av tomt i Nes kommune. Utrolig følelse å få godkjent fradeling på første forsøk!»

Tor-Andre Furulund og Maria Andreassen / Nes

«Vi vil få takke for en glimrende utført jobb vedrørende utskillelse av tomt på vår eiendom. Anbefales på det sterkeste! Hageflekken ble til en tomt til 1,9 millioner, som var over all forventning.»

Tove og David Jensen / Drammen

«Jeg ble veldig inspirert etter å ha tatt gratiskurset, noe som gjorde at vi kjøpte en eiendom for fradeling. Vi kjøpte også «gjør-det-selv pakken», og det hele endte med at vi lykkes med fradeling av 2 tomter fra eiendommen. Veldig fornøyd med all fantastisk hjelp!»

Thomas S. Knutsen / Porsgrunn

Grunnen til den gode statistikken

Det vi alltid ønsker å oppnå med vårt arbeid er å sende inn så gode søknader som overhodet mulig til kommunen. Dette vil igjen føre til at hver enkelt sak har de aller beste forutsetningene for å kunne bli godkjent. I slike saker er det alltid en form for risiko, og de ulike kategoriene av eiendommer har også ulik risiko i forhold til hverandre.

I vår kartleggingsrapport kalkulerer vi alltid hvilken sannsynlighet vi tror det er for at hver enkelt sak kan bli godkjent eller ikke. Etter å ha utarbeidet over 200 slike rapporter, og gjort det videre arbeidet med fradeling for svært mange av dem, ser vi at våre vurderinger treffer bra. 

Vi mener bestemt at en god søknad øker sannsynligheten for at den blir godkjent hos kommunen. Dette er også naturlig, siden en ufullstendig og mangelfull søknad gjør det vanskelig for kommunens saksbehandler å få det totale bildet i saken, og det letteste er da å gi avslag. For at din søknad skal ha den beste muligheten for å bli godkjent anbefaler vi at man benytter seg av våre tjenester i søknadsprosessen.

Vi tar oppdrag over hele landet!

Vår erfaring strekker seg fra over 90 ulike norske kommuner, hele landet rundt!